donderdag 7 juli 2016

GTA Online uitleg Nederlands

Sommige spelers melden dat na het verlies van karakters als gevolg van server error, karakters kan worden teruggevorderd zolang er geen nieuwe personages worden gemaakt in de tussentijd. Rapporten geven aan dat met een paar keer opnieuw opstarten van het spel, verwijderde karakters soms pop terug in bestaan ​​zolang er geen nieuw personage te creëren wordt uitgevoerd.
Cheats werken niet

Doe geen moeite om te proberen GTA 5 cheats in GTA Online. Ze werken niet.
Verbindingsproblemen Blues

Na oplossen in Day One? Wanhoop niet! Spelers ervaren zwarte schermen, server fouten, en mid-game crashes. Een bijzonder knelpunt lijkt het laadscherm voor het eerst online race. De spelers proberen in de rij in de race en vind het programma bevroren.
Sparen voor een Micro SMG

Negeer de verleiding om te sparren-up van uw lelijke dag één blindgangers. Uw geld zou beter bewaard voor een glanzende nieuwe Micro SMG. Hoewel je je niet kunt kopen totdat je Rank klimt hoog genoeg is, squirreling weg uw vroeg-game geld voor een SMG zal u veel beter uitgerust voor succes dan een sport jas of een nieuw paar schoenen. Koop de goedkoopste en kleding kunt u wanneer het spel dwingt je om de kledingwinkel te bezoeken.

Koppel uw Rockstar Social Club-account en je kunt pick-up een gratis afgezaagd jachtgeweer wanneer u een Ammu-Nation winkel binnen te gaan.
Kijk uit voor geparkeerde auto's

Ervaren spelers met meer geld dan ze nodig hebben kunnen kopen Ignition Bommen, booby-traps die ontploffen bij het indrukken van een auto staat. Kijk uit voor verdacht uitziende geparkeerde auto's. Nog meer verraderlijke zijn Remote Bombs, remote-ontploft explosieven ontworpen om carjackers straffen.

GTA Online Hack

Geen opmerkingen:

Een reactie posten